Български English
Обадете се на: 0700 15 157

Статии

Не е безопасно за работа - лоша хигиена в офиса
Офисът е често срещано място за разпространение на болести поради нехигиенични практики и непосредствена близост при работа. Дайте своя принос за поддържане на чистотата в офиса и го превърнете в безопасно и здравословно място за работа.


 
Детайли
Ключови ползи от наемането на професионална почистваща фирма

Поддържането на чистота е важна отговорност, която може да изисква огромно количество време и усилия. Понякога почистването може да бъде забравено, между работата, семейството и социалните събития, почистването може да изглежда като последен приоритет за вашето щастие.

 

Детайли
Как да чистим като професионалисти - списък за основно почистване на дома

Случвало ли ви се е да прекарате часове в почистване и когато най-накрая сте приключили, да осъзнаете, че сте пропуснали няколко места? И без да сте в състояние да вдигнете отново лопатката за прах се правите, че не сте забелязали пропуските. Разбираме ви! Основното почистване на дома е една от най-обезсърчаващите задачи. Но какво ще кажете за това,  да ви помогнем да не изоставате от графика си за почистване?

 

Детайли
Важни предимства на наемането на професионална почистваща фирма
Чистотата в дома или на работното място е много важен аспект от ежедневието. Най-вече тя прави мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си, да изглежда чисто и удобно за живеене. Второ, много по-здравословно е помещенията, които обитавате най-често  да са чисти.


 
Детайли
8 от най-добрите съвета за почистване от професионални хигиенисти
Почистването на къщата току-що стана по-лесно - и може би малко по-забавно?

Повечето съвременни собственици на жилища са твърде заети, за да седят на кафе и да си разменят тайни за почистването, затова  експертите по почистването, които в продължение на десетилетия се занимават с това във фирми за почистване, разказват за техните трикове за почистване на къщи. Сега можете да станете професионалисти в следващото си почистване на дома.
Детайли
5 предимства на наемането на професионални услуги за почистване
Ако някога сте се опитвали сами да почистите работно място вашия обект, знаете, че това е трудна и отговорна задача, която може да завърши с "не съвсем добър" вид. Това е така, защото въпреки усилията ви, все още липсва професионалният подход. Така че, ако се замисляте дали да наемете професионални услуги за почистване, но все още не сте взели решение, тези 5 причини трябва да ви убедят, че наистина си заслужава! Всички предприятия могат да видят изумителни резултати и ще забележат много ползи, когато наемат доставчик на услуги за професионално почистване.
Детайли
2 причини, поради които вашият дом се нуждае от професионална услуга за основно почистване
При все по-забързания начин на живот все повече хора осъзнават, че не разполагат с лукса на времето, който са имали предишните поколения. Животът винаги е в движение, а обикновените ежедневни неща остават на заден план поради липса на време и енергия.


 
Детайли
Защо чистотата на работното място е от ключово значение
Най-важният компонент на всяка работна среда са хората. За щастие има начини, по които предприятията могат да окажат значително положително въздействие върху здравето и безопасността, производителността и удовлетвореността на служителите.


 
Детайли

Форма за обратна връзка

Имате въпрос? Свържете се с нас:
Изпрати